DiningSix benytter Ofir til alsidig rekruttering

author-avatar

af Alexander Kragh

DiningSix står bag flere anerkendte restaurationskoncepter i Danmark og Norge, som de har opbygget på bare fire år. Denne vækst har krævet en masse dygtige medarbejdere, og derfor har DiningSix brugt Ofir til deres jobannoncering siden 2018.

Udfordring med at tiltrække mange gode kandidater

DiningSix er en alsidig virksomhed, som har brug for mange forskellige typer af medarbejdere. Over de to år, de har brugt Ofir, har de annonceret efter alt fra tjenere og kokke til backend-udviklere.

“Inden Ofir var vi nået til et punkt, hvor vi ikke kunne tiltrække nok ansøgere gennem vores egne kanaler. Vi prøvede lidt forskellige jobportaler, men kvaliteten var for lav – indtil vi prøvede Ofir”, fortæller Morten Pedersen, der er Direktør i DiningSix.

Annoncering og administration samlet i en løsning

Foruden at bruge Ofir til jobannoncering, så bruger DiningSix også vores gratis administrationssystem, Ofir ansøgersite, til håndtering af deres ansøgere og deres rekrutteringsproces. Det giver dem mulighed for nemt at administrere alle de ansøgninger, vi generer til dem:

“Jeg ved, at når vi bruger Ofir, så kommer vi ud til de rette kandidater og får en masse gode ansøgninger. Med ansøgersitet kan vi også hurtigt sortere i ansøgerne, hvilket gør at vi altid får ansat hurtigt”, siger Morten Pedersen.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med DiningSix, da det bekræfter, at vi kan levere en stor volumen af kvalitetsansøgninger på alle typer af stillinger. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med DiningSix i takt med at de vækster med nye spændende restaurationskoncepter.

“Fordelen ved at bruge Ofir er, at der altid kommer relevante og dygtige ansøgninger – og de kommer hurtigt. Vi har ansat hver gang, vi har brugt Ofir.”
Morten Pedersen, Direktør i Diningsix

Vil du også have mange flere kvalificerede ansøgere?

Udfylde formularen herunder – så hjælper vi dig nemmere videre!

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce